SONAC in Vuren : vervanging van traditioneel gebouw door Modular Hal over bestaande zuiveringsinstallatie's

In mei heeft Van Kessel Bouw uit Geldermalsen een Modular hal gebouwd bij Sonac in Vuren. Mede omdat het 'oude, houten' gebouw versleten was is op dezelfde plaats een Modular hal gebouwd. De Hal heeft bestaat een thermisch verzinkte staalvakwerkconstructie met PE-doek bespanning. De hal heeft een breedte van 15 meter en een lengte van ca. 30 meter. Het is van het type boogmodel (B-serie). Op onderstaande foto's kunt u de oude en de nieuwe situatie bekijken. Aan het einde wordt een kleine samenvatting gegeven van het bedrijf Sonac in Vuren.

Situatie vóór:

Sonac voor  Sonac situatie voor   Sonac situatie voor    Soanc situatie voor

Bouwfase:

Sonac bouw  Sonac bouw  Sonac bouw  Sonac bouw

Situatie ná:

Sonac situatie na   Sonac situatie na  Soanc situatie na  Soanc situatie na

 

Sonac situatie na   Sonac situatie na  Sonac situatie na  Soanc situatie na

eindresultaat

 

ORGANISATIE SONAC

SONAC maakt deel uit van VION Ingredients, een van de kernactiviteiten van de VION Food Group. VION Ingredients heeft ongeveer 6.000 medewerkers en een jaarlijkse omzet van € 1,0 miljard.
 
VION Ingredients behoort tot Europa's grootste verwerkers van slacht-bij-producten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Son, Nederland. De VION Ingredients bedrijven zijn verdeeld over vijf geografisch georiënteerde business units die op het gebied van operations, de grondstoffenmarkt en de verkoop van eindproducten onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
 
Op de markt presenteert VION Ingredients zich onder de merknamen Ecoson, Rendac, Sonac en Rousselot.

 
Eén bedrijf, vier continenten, één missie

Sonac is een internationale groep bedrijven, vertegenwoordigd op vier continenten en actief vanuit 75 locaties*. Gedreven door een gedeelde focus verenigen deze bedrijven, ieder toonaangevend in hun segment en werkgebied zich onder de gezamenlijke slogan "Improvement by nature".

(* stand medio 2010)

Sonac heeft gespecialiseerde productielocaties voor optimale verwaarding van iedere grondstofsoort. Deze specialisatie is ook zichtbaar in de onderverdeling van de Sonac activiteiten:
■C3 products
■Bone products
■Fat products
■Blood products
■Meat-by-products
■Natural casings
■Hides

  • Datum: 29-05-2012
  • Auteur: simmerhousing

Terug