Project ARN* (recycling / compostering) Nijmegen opgeleverd

Deze week is de Modular hal bij het recyclingbedrijf ARN*  in Nijmegen opgeleverd. De hal, die zal worden gebruikt als opslagruimte voor compost, is 30 meter breed en 40 meter lengte. Het is de eerste hal uit de G-serie (zadeldakmodel), die in Nederland gebouwd is. De hal heeft een goothoogte van 6 meter en is volledig vrij overspannen. De hal is opgebouwd uit een constructie van thermisch verzinkt staalvakwerk met een PVC bespanning.

Onder het kopje nieuws kunt u foto's bekijken van de bouw. 

ARN oplevering 2

ARN oplevering 1

ARN oplevering 3

ARN oplevering 5

ARN oplevering 6

'* ARN is het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. Binnen deze branche voert zij al meer dan 15 jaar lang de regie over recyclingketens. Inmiddels is ARN uitgegroeid tot expert op het gebied van recycling en ketenregie. Binnen het expertisecentrum speelt kennisuitwisseling een belangrijke rol. ARN gebruikt haar expertise om bedrijven en overheden te begeleiden en te adviseren bij duurzaamheidvraagstukken. Dit doet zij zowel op nationaal als internationaal niveau.

De expertise van ARN omvat drie specialismen:

  • Recycling: ARN ontwikkelt milieuverantwoorde en economisch haalbare methoden om recyclingdoelstellingen te realiseren.
  • Regie: ARN bewaakt, realiseert en houdt toezicht op de recyclingketen.
  • Kennisuitwisseling: ARN vergaart en deelt actief kennis op het gebied van recycling en duurzaamheid'

  • Datum: 16-08-2012
  • Auteur: simmerhousing

Terug